صنعت فولاد و سنگ آهن به عنوان یکی از بنیان های اقتصاد و زیربنای بسیاری دیگر از صنایع همواره مورد توجه ویژه جوامع بوده است. اهمیت این صنایع به شکلی است که مصرف سرانه فولاد به‌عنوان شاخصی به منظور ارزیابی صنعتی بودن یک کشور مطرح می شود. تجربه موفق برگزاری ده دوره «همایش و نمایشگاه چشم انداز صنعت فولاد و سنگ آهن ایران با نگاهی به بازار» موجب شده صاحب نظران و فعالان اقتصادی در طول سالیان گذشته این رویداد را به عنوان یکی از معتبرترین ها در این حوزه تلقی کنند. همچنین جهت غلبه بر فراز و نشیب های اقتصادی حاصل از تحریم های یکجانبه و همه گیری بیماری کرونا در جهان این صنایع نیازمند توجه دوچندان هستند. چنین مسائلی گروه رسانه ای دنیای اقتصاد را بر آن داشته تا برای یازدهمین سال متوالی برگزاری این رویداد را در دستور کار خود قرار دهد. امور همایش های گروه رسانه ای دنیای اقتصاد، به عنوان شتاب دهنده کسب و کار در بستر ارتباطات حرفه ای، هدف از برگزاری چنین رویدادی را ایجاد فرصتی ارزشمند جهت تبادل اطلاعات بین بازیگران اصلی این صنعت اعم از دولت، بخش خصوصی و انجمن‏ های تخصصی داخلی و بین‏ المللی می داند. امید است با همکاری کلیه دست اندرکاران این حوزه بتوان به این هدف نائل آمد.

از این رو، دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران به عنوان پیشرو در صنعت فولاد کشور در نمایشگاه امسال نیز شرکت فعال داشت و به عنوان تنها مجموعه دانشگاهی بود که دارای غرفه مستقل در این نمایشگاه بود و آقای مهندس جاویدشاد به عنوان غرفه دار از طرف معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد هماهنگی های لازم را انجام دادند.

جهت ارتباط بهتر با صنایع، آقای دکتر توحیدی و آقای دکتر میرزاده سلطان پور در روز اول همایش (4 اسفند)، آقای دکتر رایگان و آقای دکتر سرکاری خرمی در روز دوم همایش (5 اسفند )، و آقای دکتر خدابخشی، آقای دکتر مکملی، و آقای دکتر ملکان در روز سوم همایش (6 اسفند ) در غرفه حضور داشتند و توافق هایی با صنایع جهت انجام پروژه های صنعتی و ارایه آموزش های تخصصی به دست آمد.  در ادامه، چند تصویر از نمایشگاه آورده شده است: