دوره کیک‌های طبقاتی مجلسی با تزئینات فوندانت

 تهران  از ساعت ۸/۳۰ صبح الی ۱۸ عصر ۲۱ _ ۲۲ _ ۲۳ خرداد

 

 

 

سرفصل‌های دوره :

 

دو نوع فیلینگ کیک 

آموزش استراکچرگذاری کیک‌های طبقاتی 

آموزش کاور ماکت بصورت اصولی 

پایه‌گذاری ماکت و کیک 

سوار کردن کیک‌های طبقاتی روی هم 

تهیه‌ی گاناش مناسب برای کاور 

گاناش کشی اصولی بدون پلکسی 

فوندانت شناسی ( base fondant)

کاور کیک با فوندانت به دو روش 

کاور ماکت با فوندانت 

کاور کیک با خمیر شکلات 

آموزش تهیه صحیح خمیر شکلات 

کار با انواع مالدها 

آموزش گیپور خوراکی 

کار با ایر براش 

رنگ شناسی و ترکیب رنگ‌ها 

تراز کردن اصولی طبقات  

کار با آیسینگ جهت تزئینات 

کار با استنسیل جهت تزئینات

آموزش پتینه ( تزئینات )

کهنه کاری (تزئینات )

کاور کیک میان تهی جهت تناسب کیک‌های طبقاتی 

کاور کیک‌های چندضلعی 

آموزش سه نوع گل شکری 

ترمیم ایرادات فوندانتی (مهم‌ترین بخش آموزش کار با فوندانت ) 

نحوه حمل کیک و..