دوره حرفهای شیرینیپزی (خامه و باترکریم تخصصی) - دانشکده گردشگری tourism
به صورت ورکشاپ سه روزه
۹ صبح الی ۶ بعد از ظهر
۲۵ _ ۲۶ _ ۲۷ خرداد
کلاس از صفر تا صد میباشد و نیاز به هیچ پیش زمینهای ندارد.همراه با ارائه جزوه تکمیلی
بخشی از موارد آموزش شامل :
پخت کیک اسفنجی
رسپی کیک شکلاتی ویژه
برش اصولی کیک
آسترکشی
فرمدهی اصولی خامه
معرفی بیس خامه
تیره کردن خامه
خامه کشی اصولی
اموزش دو نوع فیلینگ
آموزش پایه گذاری کیک سه طبقه
ساخت کیک های تجسمی
خامهکشی کیک سه طبقه
آموزش گلهای سه بعدی خامهای
کار با ماسورههای سه بعدی
فیلینگ میوهای (پوره میوه)
کارامل
کار با انواع ماسوره
کاور کیک با باترکریم
گل های باترکریم
گوی شکلاتی
تزئین با شکلات
خامهکشی کیک مربع
( رایس پیپر و ویفر پیپر)
تکنیک استاکو
استنسیل روی باترکریم
کار با خامه خشک
اجرای دیزاین خامه ای بدون ماسوره
کار با شکلات
سس براق
سس مخملی
فالت لاین
کار با ورق طلا
کار با انواع رنگ ها