گروه علوم دامی در سال 1363 تحت عنوان "گروه امور دامی" شروع به فعالیت کرد. این گروه در حال حاضر، در دو مقطع تحصیلی کارشناسی - علوم دامی گرایش نشخوارکنندگان و غیرنشخوارکنندگان، کارشناسی ارشد علوم دامی با سه گرایش "ژنتیک و اصلاح دام"، "تغذیه طیور" و "تغذیه نشخوارکنندگان" و دکتری در گرایش "تغذیه دام" را ارائه می دهد. گروه علوم دامی دارای 11 عضو هیأت علمی با رتبه های علمی استادیار، دانشیار و استاد می باشد که همزمان با تدریس دروس مربوطه، به فعالیت های علمی و پژوهشی نیز می پردازند. مقطع تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد علوم دامی در سال 1378، با پذیرش دانشجو در رشته علوم دامی با گرایش های "ژنتیک و اصلاح نژاد" و "تغذیه دام" شروع به کار نمود. همچنین، این گروه از سال 92 در مقطع تحصیلی دکتری اقدام به پذیرش دانشجو در گرایش "تغذیه دام" نموده است.

مدیر گروه

محمدرضا بختیاری زاده

شماره تماس:

پست الکترونیکی:

mrbakhtiari@ut.ac.ir

کارشناسان گروه
نام و نام خانوادگی سمت پست الکترونیکی
زهرا باجلان کارشناس کرم ابریشم و زنبور عسل و تشریح فیزیولوژی تولید مثل zbajelan@ut.ac.ir
سمیه زینلی کارشناس ژنتیک szeinali@ut.ac.ir
داود قندی کارشناس پرورش طیور و راهنمایی و کمک به دانشجویان ارشد dghandi@ut.ac.ir