جدیدترین خبر ها

08 09 2024 11:13

کد خبر : 12607244

تعداد بازدید : 38

به گزارش روابط­ عمومی دانشکده علوم اجتماعی در آخرین ارزیابی صورت‌گرفته از سوی دفتر سیاست گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در سال ۱۴۰۳ منتشر شد، مجله نظریه‏‌های اجتماعی متفکران مسلمان از مجلات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران موفق به دریافت رتبه الف شد.

این مجله به مدیر مسئولی دکتر غلامرضا جمشیدیها منتشر می­شود و از اعضای هیئت تحریریه آن می­توان به اندیشمندان صاحب­ نظر و برجسته ­ای نظیر دکتر تقی آزاد­ ارمکی، دکتر علیرضا محسنی­ تبریزی دکتر حمید پارسانیا و دکتر حسین کچویان نام برد.

نظریه‏‌های اجتماعی متفکران مسلمان، یک مجله علمی با دسترسی باز است که به انعکاس یافته­ های مطالعات صاحب‏ نظران در حیطة اندیشه‏­ های اجتماعی متفکران مسلمان اختصاص دارد.

بر این اساس، صاحب­ نظران حوزه های مختلف علوم انسانی، اعم از جامعه ­شناسی، سیاست، تاریخ، اقتصاد و نظایر آن می­توانند مقالاتی که ارتباط با موضوعات هستند را به دفتر مجله ارسال کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فصلنامه نظریه‏‌های اجتماعی متفکران مسلمان می­توانید به آدرس https://jstmt.ut.ac.ir/ مراجعه فرمایید.

اخبــــار

اطلاعیه های دانشکده