بیمارستان آموزشی و پژوهشی مردآباد - دانشکده دامپزشکی

بیمارستان آموزشی و پژوهشی (VRTH) فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۷۷ آغاز نمود. در واقع این بیمارستان از محل قبلی خود در تهران که به نام کلینیک دامپزشکی وصفنارد واقع در چهارراه یافت آباد تهران بود به محل فعلی خود منتقل شد. این بیمارستان در کیلومتر ۵ جاده محمد شهر (جنوب غربی شهر کرج) بین خیابان چمن و خیابان نهالستان واقع شده است. این بیمارستان یکی از دو بیمارستان آموزشی وابسته به گروه‌های آموزشی علوم درمانگاهی می‌باشد. اهداف اصلی از تأسیس این بیمارستان شامل: تأمین امکانات لازم آموزشی جهت ارائه دروس عملی و تئوری گروه‌های آموزشی علوم بالینی مرتبط با دام‌های بزرگ به دانشجویان دوره‌های دکتری عمومی و تخصصی، تأمین فضای لازم برای نگهداری حیوانات تک سمی، نشخوارکننده و طیور جهت اهداف آموزشی و پژوهشی، تأمین امکانات و فضای مناسب برای بستری و درمان دام‌های ارجاعی.

سرویس مخصوص حمل دامها نیز آماده ارائه خدمات به دامپروران می باشد.

یک دامپروری کوچک 50 راسی و 20 راس اسب نیز به منظور استفاده آموزشی دانشجویان در این بیمارستان وجود دارد.

کتابخانه و سالن مطالعه

سالن آمفی تئاتر 220 نفره جهت برگزاری سمینار ها و مراسم های رسمی

• نشانی: کرج کیلومتر ۵ جاده محمد شهر، بعد از خیابان چمن

• تلفن: 36204117-18 و36206970-74 (026)