مدیر گروه

معرفی گروه

نام گروه : حقوق خصوصی و اسلامی

اهداف  گروه :

تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزه حقوق خصوصی و اسلامی به منظور پژوهشهای علمی و تصدی مشاغل قضاء ، وکالت،  مشاوره حقوقی و سایر مشاغل مربوط در جامعه.

طول دوره :

طول دوره چهار سال می باشد.

نقش و توانایی فارغ‌التحصیلان :

پژوهشهای حقوق و اجتماعی، تصدی مشاغل قضاء ، وکالت دادگستری و مشاوره­های حقوقی.

مقدمه :

گروه حقوق خصوصی و اسلامی  یکی از قدیمی ترین گروه های دانشکده می باشد  و هم اکنون اعضای آن جمعاً 26 نفر میباشد که 14 نفر استادیار،  10 نفر  دانشیار 2 نفر استاد  مشغول فعالیت هستند. این گروه  در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرد.  مقطع کارشناسی آن رشته حقوق می باشد و مقطع کارشناسی ارشد شامل گرایش های حقوق خصوصی، حقوق مالکیت فکری، حقوق تجاری اقتصادی و بین المللی می باشد و حقوق ثبت نیز چند سالی بوده   و رشته های حقوق پزشکی و حقوق هوایی در شرف تأسیس و راه اندازی می باشد . و در مقطع دکتری دانشجویان در رشته حقوق خصوصی مشغول تحصیل می باشد.