امور دانشجویی و فرهنگی - ent- دانشکده کار آفرینی
صفحات مرتبط
دسترسی سریع
امور دانشجویی و فرهنگی
امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده کارآفرینی در راستای فراهم نمودن شرایط تحصیلی بهینه دانشجویان و رفع نیازهای ضروری آنان در عرصه خدمات دانشجویی اعم از: تغذیه، وام های دانشجویی، معرفی به خوابگاه، بیمه دانشجویی، ورزش،امور فارغ التحصیلی و... فعالیت دارد.
در عرصه خدمات فرهنگی نیز با برگزاری اردوها و بازدیدهای علمی، نشست با کارآفرینان موفق، جلسات علمی دانشجویی، مراسم ملی ومذهبی، مسابقات ورزشی و فرهنگی، حمایت از انجمن علمی، کانون فرهنگی کارآفرینی،کانون دانش آموختگان و... اطلاع رسانی و معرفی دانشجویان به همایش های علمی و جشنواره های فرهنگی، ورزشی و... سعی دارد در ایجاد فضای علمی، فرهنگی توٲم با نشاط و خلاقیت در دانشکده کارآفرینی مشارکت نماید.
برگزاری سمینارهای آموزشی و ترویجی در حوزه کارآفرینی با مشارکت تشکل های دانشجویی، اعم از کافه کارآفرینی، کامیتاپ، آشنایی با رهبران کارآفرین، مصاحبه و مستند سازی داستان کارآفرینان و دانش جویان و دانش آموختگان کارآفرین، حمایت از کسب و کارهای دانشجویی و ارائه مشاوره های کسب و کار از دیگر فعالیت های معاونت دانشجویی و فرهنگی است.
مجید حسین زاده
سرپرست امور دانشجوئی و فرهنگی
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد
شماره تماس: 61119329
شماره تماس: 61119329
پست الکترونیک: m_hosseinzadeh@ut.ac.ir
مرتضی بیگدلی کاظمی
کارشناس امور دانشجویی
مدرک تحصیلی: کارشناسی
شماره تماس: 88225010
پست الکترونیک: m.bigdeli63@ut.ac.ir
این معاونت مدیریت و نظارت بر خدمات دانشجویی پرداخت و باز پرداخت انواع وام و تسویه حساب کلیه واحدهای آموزشی (تسویه حساب جامع دانشگاه) و کار دانشجویی، شورای صنفی، انتخاب دانشجوی نمونه و دانشجویان نابینا را بر عهده دارد. ارائه خدمات به منظور تقسیط، تسویه وامها و هزینه خوابگاههای دانشجویی است.
- وام دانشجویی (لطفا جهت تسویه وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم از روز شنبه تا سه شنبه از ساعت 8-14:30 با شماره تلفن 61119329 تماس بگیرید.)
- تسویه حساب دانشجویی (لطفا جهت تسویه وام دانشجویی صندوق رفاه وزارت علوم از روز شنبه تا سه شنبه از ساعت 8-14:30 با شماره تلفن 61119329 تماس بگیرید.)
- کار دانشجویی
- دانشجویان بورسیه
- شورای صنفی دانشجویان
- امور دانشجویان نابینا و کم بینا
- انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه
با سلام و احترام
به پیوست لیست خوابگاههای خودگردان دارای مجوز و تحت نظارت دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان جهت معرفی به دانشجویان نوبت دوم (شبانه) متقاضی خوابگاه تقدیم میگردد.
- تهیه و توزیع موادغذایی نوع اول (برنج – روغن – گوشت – مرغ – ماهی – تن ماهی) مورد نیاز برای تهیه صبحانه، ناهار و شام دانشجویی با هدف ارتقاءکیفی و کمی غذای دانشجویی
- صبحانه و شام فقط به دانشجویان خوابگاهی اختصاص دارد
- تنظیم برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام دانشجویی و ایجاد تنوع غذایی
- بازرسی تغذیهای و بهداشتی از غذاخوریها و بوفههای دانشجویی و نظارت بر کیفیت و نگهداری مواد غذایی و طبخ و توزیع غذا
- برگزاری دورههای آموزشی جهت کارشناسان تغذیه دانشکدهها و مسئولین غذاخوریها
- نظارت و مدیریت اتوماسیون تغذیه سلف سرویسهای دانشگاه با همکاری مرکز انفورماتیک و فضای مجازی دان شگاه
- نظارت بر وضعیت تجهیزات مورد استفاده در غذاخوریها با هدف مکانیزه کردن (صنعتی سازی) غذاخوریهای دانشجویی و کمک به روند صنعتی سازی غذاخوریهای دانشجویی
- تلاش در جهت بهبود کیفیت و مواد غذایی با بررسی کارشناسان و بروز رسانی استانداردهای مواد غذایی
- نظر سنجی های حضوری - اینترنتی دورهای از دانشجویان در زمینه کیفیت وتنوع غداهای دانشجویی
- مدیریت یکپارچه قیمت مواد غذایی نوع دوم، دسرها و کنار غذاها با هدف یکسان سازی کیفیت و کمیت خدمات تغذیهای ارائه شده در دانشکدهها و پرئیس ها
- ایجاد کانال تلگرام در بخشهای دانشجویی، کارشناسی و...
- بهبود الگوی مصرف غذای دانشجویی با بررسیهای کارشناسی
جهت آگاهی از آخرین اخبار و اطلاعات و همچنین فعالیتهای انجمن، میتوانید آن را در شبکههای اجتماعی با نام انجمن علمی دانشجویی کارآفرینی دانشگاه تهران و با شناسه ent_ut@ دنبال نمائید.
لینک کانال تلگرامی انجمن: https://t.me/ent_ut
لینک پیج اینستاگرام: https://instagram.com/ent_ut