گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی

طول دوره  :

مدت زمان حداقل 2 سال جهت دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و حداکثر 5 سال جهت دانشجویان مقطع دکترا

اهداف گروه  :
دانشگاه تهران با پروش دانشجویان نخبه و سطح بالا درعرصه های بین المللی سهم بزرگی در پیشرفت علمی کشور و صنعتی کردن علوم بالقوه را به خود اختصاص داده.هدف گروه کنترل کیفی و بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، ایجاد نوآوری در علوم زیربط و ایجاد بستر ارتباطی بین صنعتی کردن علوم بدست آمده در دانشگاه جهت ارائه به مراکز و کارخانجات تولید مواد غذایی و آزمایشگاه های مرجع میباشد.اساتید گروه با تکیه بر علوم بروز و چندین دهه تجربه آماده اند تا دانشجویان و علم اندوزان جامعه را به مسیر موفقیت هدایت نمایند.
اساتید گروه بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی با تربیت دانشجویان در زمینه بهداشت مواد غذایی،تولید،شیمی مواد غذایی،فرآوری مواد غذایی،نگهداری و آنالیز مواد غذایی پژوهش های متعددی را به ثبت رسانده اند.
از این رو دپارتمان بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی برگزارکننده همایش و کارگاه های مرتبط، دوره های کوتاه علمی-پژوهشی، طرح های آموزشی و کلاس های بازآموزی است.همچنین این گروه با برخورداری از آزمایشگاه مرجع برای تجزیه تحلیل و پژوهش نمونه های غذایی فعال می باشد.

نقش و توانایی فارغ التحصیلان:
نقش فارغ التحصیلان در آینده علمی هر کشور کتمان ناپذیر است. هدف اصلی از تربیت دانشجویان فعال، ایجاد و تولید پژوهش های کاربردی و ایجاد بسترهای همکاری بین بازار کار، اجتماع و دانشگاه میاشد.با تلاش مستمر اساتید دانشکده، امروز شاهد به ثمر رسیدن پژوهش های فارغ التحصیلان و صنعتی کردن کشور در حوزه صنایع گوناگون هستیم. با عنایت به روش صحیح تربیت دانشجویان چه از لحاظ علمی و چه از لحاظ اجتماعی به طور یقین آینده کشور توسط افراد عالم و فارغ التحصیلان توانمند اداره خواهد شد.

اساتید